Allmän tandvård

Skadade tänder

Ibland är tanden så skadad att den måste rotfyllas. Det gör vi med en ny utrustning, som kortar behandlingen och ger bättre resultat. Och det är helt smärtfritt. Numera behöver inte ens tandutdragningar göra ont.

När det gäller tandlossningssjukdomar är fall som tidigare setts som hopplösa numera behandlingsbara. Det är tack vare mjukvävnadslasern, som ger mindre besvär och snabbare läkning. Dagens tandvård erbjuder stora möjligheter.

Kontrollbesök

Vid ett kontrollbesök ser vi till att allt står rätt till i din mun. Den kloke gör sådana regelbundet. Skulle du redan ha problem behöver du inte vänta länge på en tid. Har du ont får du komma med detsamma.

Steg för steg berättar vi vad som kommer att ske och på en skärm framför stolen kan du se vad som händer. Självklart får du när som helst ta en paus i behandlingen. Det är du som ska må bra. Lagningar ska inte bara fungera väl och vara snälla mot kroppen och miljön, de ska vara snygga att se på också. Därför använder vi inte amalgam utan bara kompositmaterial av högsta kvalitet.